Butiken är stängdArtikelnummer:
10110423

Refectocil Sensitive Developer Gel 60ml

149 kr
Produktbeskrivning:

Sensitive Developer Gel är en oxidant till ögonbryn och ögonfransfärgen. Ska endast användas tillsammans med ögonfrans- och ögonbrynsfärg från Refectocil Sensitive.För dig som har känslig hy.Anpassad för en känslig hudtyp och känsliga ögon

Ingen sveda eller irritation

Inkluderar en applikationspinneÖgonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil ger en färgning som håller upp till 6 veckor.

Det finns flera härliga färger.Observera:

Du måste även ha en flaska RefectoCil Sensitive Color Gel.BRUKSANVISNING REFECTOCIL FÄRG FÖR ÖGONBRYN OCH ÖGONFRANSAR – FÖR BESTÅENDE SKÖNHET! ENKEL OCH SÄKER ANVÄNDNING - KORT VERKNINGSTID - BÄSTA FÄRGRESULTAT - HÅLLER UPP TILL 6 VECKORAnvändning:

BLANDA INTE TUBENS INNEHÅLL - COLOR GEL OCH DEVELOPER GEL! GELERNA SKA STRYKAS PÅ EFTER VARANDRA!Beakta att de båda produkterna, Color Gel och Developer Gel, inte får komma i kontakt med varandra.Steg 1: Ta först bort kontaktlinser, Rengör ögonbryn och ögonfransar före färgningen med Refectocil Eye Make-Up Remover, även om du är osminkad.

Ögonfransarna och ögonbrynen måste vara rena, fettfria och torra för att uppnå ett optimalt färgresultat. Lägg nu på Refectocil Silicone pads på huden, direkt på ögonlockskanten. Skydda din hud mot oönskad infärgning, genom att du stryker på Refectocil Skin Protection Cream & Eye mask på ögonlocket och kring ögonbrynen.Steg 2: Öppna Color Gel omedelbart före färgningen och tryck ut en ärtstor mängd av den i en fördjupning i artistpaletten eller en mindre skål. Stryk på Color Gel på fransarna med den vita färgstaven, tills dessa är fullständigt täckta med färg. Stryk därefter på samma eller ljusare färg på ögonbrynen i växtriktningen. Låt den verka i två minuter.Steg 3: Ta bort Color Gel med en torr bomullstopp först från ögonbrynen och sedan från fransarna.Steg 4: Tryck ut en ärtstor mängd av Developing Gel i den andra fördjupningen i artistpaletten eller skålen. Stryk på Developer Gel med den gråa, räfflade färgpinnen på ögonbrynen och fransarna. De ska vara fullständigt täckta med gel från roten till spetsen. Arbeta precist så att huden inte färgas. Låt den verka under en minut.Steg 5: Dina ögon måste förbli slutna fram till den fullständiga rengöringen. Ta bort gelen med en fuktig bomullspad.Testad dermatologiskt samt av ögonläkare.Innehåller Silver Nitrate. Skölj ögonen genast om produkten kommer i kontakt med dem.

Förvaring: Stäng tuberna ordentligt omedelbart efter användningen. Långvarig kontakt med syre minskar produktens verkan. Förvara produkten torrt vid rumstemperatur.Använd lämpliga skyddshandskar.

Endast för yrkesmässigt bruk.

Kan ge upphov till en allergisk reaktion.

Allergitest rekommenderas.Produkter