Butiken är stängdArtikelnummer:
34800002

Dokument:
attachmentSäkerhetsdatablad

Barbicide Desinfektionslösning 2000ml (Ny större förpackning)

För desinfektion av Salong, Manikyr och pedikyr instrument. Dödar bakterier, svampar och virus. Motsvarar den europeiska förordningar EN 14561 desinfektion, EN 14562

Effektivt godkända, testade och listade av VAH och DGHM föreskrifter.Barbicide koncentrerad dödar Pseudomonas, Staphylococcus, salmonella och svampinfektioner, inklusive fotsvamp. Den koncentrerade eliminerar orsakerna till HIV (AIDS), hepatit B och C samt H1N1 (svininfluensa).Mångsidig användning: Säker och effektiv desinfektion av akrylytor (solarium), rostfritt stål, plast, kammar, borstar, rullar, hårsax och manikyrinstrument. Har anti-rostskydd formel.Lätt att använda:

Blanda Barbicide desinfektionsmedelskoncentratet med vatten i ett förhållande av 01:16 (60 ml till en liter vatten). Sänk sax och metallinstrument i Barbicide lösningen, under minst 10 minuter och inte mer än en timme för fullständig desinfektion. Instrument Bör aldrig lämnas i lösningen över natten Skölj med vatten. Lösningen Bör bytas minst 2 gånger i veckan.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter