Butiken är stängd

toppik hårfiber, toppik hairfibers Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g Toppik hair Building Fibers Large 27.5g


Artikelnummer:
667820012011

Toppik hair Building Fibers Large 27.5g

580 kr
Färg
Produktbeskrivning:

Tunnhårig? Toppik är små naturliga fibrer som fäster sig vid dina hårstrån och smälter in perfekt. Toppik gör att ditt hår ser kraftigare och tjockare ut, på ett naturligt sätt.

Toppik är en stylingprodukt för män och kvinnor som döljer håravfall och ger ett smått fantastiskt volymtillskott till tunt och livlöst hår. De små små mikrofibrerna som utgör Toppik Hårfibrer appliceras enkelt i ditt hår och tack vare den avancerade tillverkningsprocessen fäster det sig till dina hårstrån med hjälp av dess statiska elektricitet.

Då Toppik är helt naturliga hårfibrer gjorda av organiskt keratin protein, samma som ditt hår, så är det helt ofarligt och kan inte skada ditt hår. Applicera och kamma ut och ditt hår ser fylligare och tjockare ut! Det smälter in perfekt så det går inte att se, det sätter sig inte på hårbotten och det faller inte av på dina kläder! Tack vare att ditt hår ser tjockare ut och får mer volym så döljer det genomlysningen av din hårbotten, något som för många både män och kvinnor är ett obehagligt problem.

Denna Toppik Large innehåller 27,5 gram - ca. 75 dagars förbrukning. Jämfört med att köpa Toppik Regular så får du här 25% extra!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter