Butiken är stängd

invisibobble yellow invisibobble yellow invisibobble yellow


Artikelnummer:
10108915

Invisibobble Submarine Yellow 3-pack

59 kr
Produktbeskrivning:
Säljes i förpackning med 3 st snoddar i förpackningen.


Invisibobble har flera fördelar jämfört med vanliga hårband:
◾Invisibobble behandlar håret ömt
◾Hindrar avtryck i håret
◾Minskar huvudvärk
◾Passar alla
◾Fungerar också som accessoar
◾Blir ej våt, eller lös och är lätt att ta loss

Undviker avtryck i håret:

Att få avtryck och försvinna från håret kräver inte magi – det möjliggör invisibobbles speciella utformning som påminner om gammaldags telefonsladd. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det inte riktas endast mot de yttersta våningen av håret. På detta sätt är trycket, som riktar sig mot endast ett hårstrå, betydligt mindre än vad vanliga hårband orsakar och samtidigt undviks betydliga avtryck av hårbandet i håret. Det bildade trycket möjliggör att håret fästs kraftigt utan att vara för spänd och ger samtidigt mer utrymme för enskilda hårstrån än ett vanligt hårband.

Minskar huvudvärk:

Huvudvärk, som beror på att håret varit fastspänt, är väldigt vanligt. Formateringen av invisibobble möjliggör att håret fästs ordentligt, utan att dra i enskilda hårstrån och den spänner inte till hårbotten.

Ömhet:

Invisibobble är mest känd för att vara öm för håret. Dom innehåller inga metaller eller anknytningspunkter, som andra hårband gör och varav sliter på håret. Invisibobblen är jämna i överlag och dom trasslar sig inte i håret och sliter inte på hårytan.

Passar alla hårtyper:

Invisibobblen passar helt enkelt alla hårtyper! Det gör ingen skillnad om ditt hår är lockigt, rakt, tjockt eller tunt – invisibobble fungerar alltid!

Motstår vatten:

Invisibobble är en stilig accessoar som passar in i många situationer och speciellt för sport och till stranden. Den blir inte våt eller lös och den är lätt att ta loss.


Produkter